MET EEN PARTNER KOM JE VERDER

Co-creatie

BNP Paribas Cardif creëerde met Record Credits een digitaal aanbod voor ‘Hypo Protect’. Een efficiënte oplossing voor een schuldsaldoverzekering bij het afsluiten van een hypotheeklening.
 

Efficiënter en toegankelijker

Samen met Record Credits maakten we de hypotheekklantreis voor zowel makelaar als klant efficiënter en toegankelijker. Makelaars die een krediet afsluiten bij Record Credits kunnen direct een schuldsaldoverzekering van BNP Paribas Cardif aanvragen. Hypo Protect, de schuldsaldoverzekering van BNP Paribas Cardif, biedt bescherming bij overlijden en optioneel bij arbeidsongeschiktheid of werkloosheid.  


Scherp tarief en aanvullende diensten 

De schuldsaldoverzekering kenmerkt zich door een scherp tarief en de aanvullende diensten waar klanten kosteloos gebruik van mogen maken: Tweede Medisch Advies en Cardif Bijstand. Met de dienst ‘Tweede Medisch Advies’ krijgen klanten advies bij de diagnose van een ernstige ziekte. Advies wordt op afstand uitgevoerd door MediGuide medische specialisten. ’Cardif Bijstand’ is een bijstandsverzekering voor gezinnen bij overlijden van de verzekerde. Klik hier  voor meer informatie over onze schuldsaldoverzekering en de aanvullende diensten

LEIDER IN DE BELGISCHE KREDIETMAKELAARDIJ 

Record Credits is een Belgische kredietgever voor particulieren en zelfstandigen. Ze biedt haar klanten een volledig gamma van consumenten- en woonkredieten aan. Daarvoor werkt ze nauw samen met 650 onafhankelijke kredietmakelaars en 440 autodealers.

Record Credits combineert een ruim aanbod aan kwalitatieve kredietoplossingen op maat met een duurzaam partnership met ervaren kredietmakelaars. Zo creëert ze toegevoegde waarde voor de klant en verstevigt ze haar jarenlange leiderspositie in de Belgische kredietmakelaardij. Lees meer: www.recordcredits.be   

ERKENDE WERELDWIJDE SPECIALIST IN PERSOONLIJKE VERZEKERINGEN

Als wereldleider op het gebied van bancassurance samenwerkingen en betalingsbescherming, speelt BNP Paribas Cardif een essentiële rol in het leven van verzekerde klanten. Zij biedt klanten besparings- en beschermingsoplossingen waarmee ze hun doelen kunnen realiseren terwijl ze zichzelf beschermen tegen onvoorziene gebeurtenissen.
Wij zijn blij met deze succesvolle samenwerking met BNP Paribas Cardif en we zijn ervan overtuigd dat dit engagement voor zowel de makelaars als de klanten eveneens een goede zaak is.
Dirk Baele, Head of Sales bij Record Credits
CO-CREËREN MET PARTNERS ZIT IN ONS DNA. SAMEN MET RECORD CREDITS HEBBEN WE DE HYPOTHEEKKLANTREIS EFFICIËNTER EN TOEGANKELIJKER GEMAAKT.
Olivier Villers, Chief Brokerage Officer bij BNP Paribas Cardif België