MET EEN PARTNER KOM JE VERDER

Door de samenwerking met BNP Paribas Cardif is het sinds de zomer 2022 ook mogelijk om via FlexFront, tegen goede voorwaarden, een (bank)garantie aan te vragen. 

FlexFront en BNP Paribas Cardif bieden samen een (bank)garantie met optimale dienstverlening aan. De adviseur kan kiezen voor de standaard Garantiestelling of één waarin overlijden wordt meeverzekerd. De adviseur kan er voor kiezen om zelf een vergoeding te ontvangen voor het advieswerk of daar van af te zien. Door een optimale samenwerking worden aanvragen die vóór 15.00 uur zijn ingediend, in de regel dezelfde dag nog verwerkt.

dé partner voor advieskantoren

De kerntaak van FlexFront is het van A tot Z begeleiden van hypotheekaanvragen voor hun klanten. 
FlexFront biedt de adviseur een breed aanbod van geldverstrekkers en aanverwante diensten, zodat de adviseur voor elke klant een passende oplossing heeft. 
Sinds 1997 houden zij zich bezig met hypotheekacceptatie. FlexFront werkt voor 1.000 hypotheekadvieskantoren in opdracht van zo’n 20 geldverstrekkers. FlexFront gelooft dat de consument het meest blij wordt van onafhankelijk advies. Lees meer: www.flexfront.nl

dé specialist in Garantiestellingen

  • BNP Paribas Cardif heeft ruim 18 jaar ervaring in Garantiestellingen,
  • Innovatief en digitaal onderteken-proces,
  • Meer dan 200.000 garanties gesteld.

In de meeste gevallen wordt bij het kopen van een woning om zekerheid gevraagd door de verkopende partij. De verkoper wil er zeker van zijn dat de koop doorgaat en vraagt hiervoor een waarborgsom die meestal 10% van de verkoopprijs bedraagt. BNP Paribas Cardif staat garant voor de waarborgsom en betaalt deze, indien nodig, uit aan de notaris van de verkopende partij. Dit noemen we een Garantiestelling of Bankgarantie.
Ga voor meer informatie naar www.bnpparibascardif.nl/verzekeringen/garantiestelling  

Co-creëren met partners zit in ons DNA. Deze samenwerking met FlexFront, maken we het hypotheekproces voor zowel klant als adviseur toegankelijker en efficiënter.
BNP Paribas Cardif