MET EEN PARTNER KOM JE VERDER

Co-creatie

BNP Paribas Cardif creëerde met InsurTech Qover een gebruiksvriendelijke ‘Digital Customer Journey’ voor Keytrade Bank. Een digitale klantreis waarmee de eindklant eenvoudig en snel een schuldsaldoverzekering kan afsluiten bij een hypotheekaanvraag.
 

De klantreis herdacht

Samen met Qover ontwikkelden we een nieuwe digitale klantreis gericht op de eindgebruiker voor ons vlaggenschipproduct; de schuldsaldoverzekering. Het afsluiten van dit soort verzekeringen is over het algemeen ingewikkeld. Voor ons was het echter van essentieel belang om dit proces te vereenvoudigen en zo een vlotte en efficiënte ervaring voor onze partners en klanten te garanderen. Met dit doel voor ogen hebben wij samen met Qover de online klantreis van dit product volledig herdacht en herontworpen.


Volledig digitaal

Vanuit het oogpunt van de klant is het eenvoudig en gemakkelijk: na de aanvaarding van het krediet ontvangt de klant van ons een gepersonaliseerd tarief voor een schuldsaldoverzekering. Van daaruit kan hij het verzekeringsproduct aanvragen door enkele vragen te beantwoorden. Het aanvraagproces is volledig gedigitaliseerd met behulp van beveiligde sms-ondertekening en de klant ontvangt onmiddellijk het verzekeringscontract. 

InsurTech-pionier 

Als internationale pionier in de verzekeringsindustrie ontwerpt, bouwt en verdeelt Qover innovatieve digitale verzekeringsoplossingen om snelgroeiende bedrijven wereldwijd te helpen. Haar verzekeringsoplossingen zijn real-time beschikbaar via API’s of white labelling die gemakkelijk en snel geïntegreerd kunnen worden in de digitale platformen van haar partners. Tot de vaste partners van Qover behoren gerenommeerde bedrijven als Deliveroo, Revolut, Wolt, Decathlon, Cowboy, Immoweb en vele anderen. Voor meer informatie kunt u terecht op www.qover.com

De nr. 1 online bank in België

Keytrade Bank is een Belgische online bank, gespecialiseerd in bank- en beleggingsproducten. Het is de missie van Keytrade om vernieuwende, aantrekkelijke en gebruiksvriendelijke middelen te ontwerpen en online te zetten, die de klant in staat stellen om op elk moment de controle over zijn financiële zaken te behouden en zo een maximaal rendement te behalen tegen de laagste kosten. Bij Keytrade heeft de klant de regie - ook voor zijn hypothecair krediet en zijn verzekeringen. Kijk voor meer informatie op: www.keytradebank.be
Een samenwerking zoals deze, tussen een scale-up en een grote historische speler, is een stap in de goede richting in een wereld in volle digitale transformatie.
Céderic François, Product Owner Qover
CO-CREËREN MET PARTNERS ZIT IN ONS DNA. Door met Qover in zee te gaan, konden we profiteren van hun technische kennis. Zij ontwikkelden voor ons in recordtijd een oplossing en hielpen ons ook om complexe processen zoals handtekening en acceptatie te vereenvoudigen.
Carolina Solar Lopez, Head of Digital BNP Paribas Cardif België en Nederland